Ana içeriğe atla

SAKİN OLUN, SADECE KIŞ GELİYOR


Yaz mevsimini sevenlerdenim, ama soğuklarla da aram hiçbir zaman kötü olmadı. Hatta kış aylarında yorganla yatmanın, sıcak şarap ya da kahve eşliğinde yağan karı izlemenin keyifli olduğuna inanırım. Hayır romantik olduğumdan değil; sadece bazı klişeler zararsızdır. 

Canım haber bültenlerimiz çok yakında kışın gelişi haberlerini, 3. Dünya Savaşı çıkıyormuşçasına bir panik ve korku ile vermeye başlayacaklar.  Ve düşen ilk karla birlikte; yine en çok eğlenenler çocuklar olacak. Tabii. Artık ekranlarda "donsuz geceler" dileyen eğlenceli spikerlerimiz de yok, neşemiz yerinde değil bir süredir. Ne yapalım.

Sakin olun, sadece kış geliyor. Ellerinizi ısıtacak birisi varsa çok şanslısınız, yoksa da eldivenler bu işi görüyor. Cep sobaları da var. Üzülmeyin. Mevsimsel değişimleri abartmayın lütfen. Evet, belki kat kat giyinmek, kalın elbiselerle hareket etmek biraz can sıkıcı olabilir. Ama durum geçici. Sadece dışarda yaşayan hayvanlara ve insanlara daha çok yardım edin.

Sakin olun. Bazı klişeler zararsızdır, o yüzden kışın ilk günlerinde size iyi gelebilecek aşağıdaki şarkılara göz atabilirsiniz. Sevgiyle kalın.

1. Kat Frankie - People

2. Unloved - Guilty of Love

3. Revolver - Parallel Lives

4. Rover - Some Needs

5. New Pharaohs - This Changes Everything





Yorumlar